Reduceri si oferte promotionale la piscine, saune, hammam etc…

Promotie piscina prefabricata
Promotie piscina prefabricata :
Cea mai bine vanduta piscina, 8m x 4m, ACUM CU 1000 EURO REDUCEREKIT PREMIUM COMPLET PISCINA PREFABRICATA, STRUCTURA METALICA, MARCA D&W POOL, FABRICATA IN GERMANIA. Datorita pretului extrem de accesibil, montarii rapide si usoare, precum si a calitatii « Made in Germany », piscinele din tabla zincata reprezinta cele mai indragite si bine vandute piscine cu destinatie particulara. Tabla zincata, din care este fabricat peretele bazinului, este special conceputa pentru a nu rugini deoarece este zincata si imbracata in poliester pe ambele parti, ceea ce confera o mare protectie impotriva ruginii. Durata de viata a acestor piscine este de aproximativ 30 – 40 de ani. Piscinele din tabla zincata se pot monta semiingropat, ingropat sau suprateran in numai cateva zile.

Pret: 4 400 euro + TVA

Promotie robot piscina
Promotie robot piscina : 100 euro REDUCERE PENTRU CEL MAI INTELIGENT ROBOT DE PISCINA DE PE PIATARobotul electric inteligent pentru piscina, model Vortex 3, marca Zodiac, Franta, este perfect adaptat piscinelor avand dimensiuni de maxim 12m x 6m. Tehnologia sa ActivMotion Sensor permite corectarea automata a traiectoriei robotului. De asemenea, tehnologia VORTEX ofera o putere de aspirare ciclonica mare si constanta, avand 3 nivele de filtrare disponibile. Robotul Vortex 3 va garanteaza o curatare perfecta gratie unei guri de aspirare extra-largi care aspira toate tipurile de murdarie si un jet in spate care imbunatateste propulsarea si aderenta.

Pret: 1 399 euro + TVA

Echipamente second hand piscina semiolimpica
Echipamente second hand piscina semiolimpica : Echipamente profesionale second hand piscina destinatie publica, 25m x 10mEchipamente NOI profesionale si bazin din cofraje de polistiren la PRET DE SECOND HAND pentru o piscina cu destinatie publica, lungime – 25m, latime – 10m. REDUCERE: 50%, PRET CU REDUCERE: 22 000 euro

Pret: 22 000 euro + TVA

Constructii de piscine, design piscine, constructii spa

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux