Politica de confidentialitate

Din data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare si devin aplicabile prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Regulamentul”).

  1. Piscine online prelucreaza datele dumneavoastra cu buna credinta, conform prevederilor Regulamentului.
  2. In functie de produsele sau serviciile pe care le-ati achizitionat de la compania noastra, datele pot fi de identificare si de contact si anume: nume si prenume , adresa postala, telefon, adresa de e-mail. Aceste informatii sunt folosite in vederea intocmirii facturii, expedierii produselor catre dumneavoastra si pentru a putea fi contactat de noi sau de catre curier .
  3. Datele sunt prelucrate in scopuri legitime si determinate: furnizarea produselor si/sau serviciilor, executarea contractului, si, in baza unui temei legal,  indeplinirea unei obligatii legale.
  4. Pastram datele atat cat este nevoie adica pe durata relatiei contractuale, in functie de legislatia fiscala in vigoare cu privire la arhivarea documentelor financiar-contabile .
  5. Pentru a va putea furniza produsele sau serviciile comandate, datele pot fi transmise catre terti cum ar fi autoritati, curieri, care au obligatia legala sau contractuala de a va proteja datele.
  6. Aveti urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (ex. cand sunt incomplete), dreptul de stergere a datelor, dreptul la restrictionarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor (ex. cand doriti sa le transmiteti altui operator), dreptul de a obiecta, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal .

Constructii de piscine, design piscine, constructii spa

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux